21 Day meditation challenge

Van 1 tot en met 21 maart start ik met een Meditatie Challenge. 21 dagen lang biedt ik je in een aparte Zoom-omgeving (dus online) elke dag een andere meditatievorm aan. Van actieve (Osho) Meditaties tot aan rustige geleide meditaties. Dus voor ieder wat wils.

Omdat ik zelf gemerkt heb dat meditatie meer is dan alleen stil zitten op een kussentje, wil ik jou dat ook laten ervaren. Daarnaast vind ik het een uitdaging (om als avondmens) 21 dagen lang om 09.00u samen met anderen verschillende meditaties te kunnen doen.

Zoveel mensen, zoveel soorten meditatie. De ene persoon houdt ervan om juist uitbundig te dansen, anderen vinden het juist prettiger om rustige geleide meditaties te doen.

Ook al ben je fysiek niet in staat om alle meditaties actief mee te doen, kun je ook aan deze Challenge meedoen, omdat het de groepsdynamiek ten goede komt.

Programma 21 Day – Meditation Challenge

 

ma 1 maart: Love Meditation – Humaniversity (Actieve / dansmeditatie)

di 2 maart:  Inner Smile – Acu Energetics (Rustige / geleide meditatie)

wo 3 maart: Kundalini – Osho (Actieve meditatie)

do 4 maart: Bubble of Joy – Maneesha James (Rustige / geleide meditatie)

vr 5 maart: Wave Ing – Veet Marco (Actieve / dansmeditatie)

za 6 maart: Just Being – Veet Marco (Rustige meditatie)

zo 7 maart: Nadabrahma – Osho (Rustige meditatie)

ma 8 maart: Samasati – Humaniversity (Actieve / Dansmeditatie)

di 9 maart: Absorb the senses in your heart – Veet Marco (Rustige meditatie)

wo 10 maart: Inner Sky – Anando (Rustige / geleide meditatie)

do 11 maart: Online Mystic Rose – Osho (Rustige meditatie)

vr 12 maart: Elements Dance – Veet Marco (Actieve / Dansmeditatie)

za 13 maart: Quantum Light Breath – Jeru Kabal (Actieve Ademmeditatie)

zo 14 maart: Remember yourself as a light – Veet Marco (Rustige meditatie)

ma 15 maart: Powershaking – Humaniversity (Actieve meditatie)

di 16 maart: Feel in Harmony – Veet Marco (Rustige meditatie)

wo 17 maart: Heart Meditation – Osho (Rustige meditatie)

do 18 maart: Moving Within – Veet Marco (Rustige meditatie)

vr 19 maart: Dynamic Meditation – Osho (Actieve meditatie)

za 20 maart: Center of Sound – Veet Marco (Rustige meditatie)

zo 21 maart: Our Sacred Earth – Humaniversity (Actieve / Dansmeditatie)

Ook voor mensen die minder mobiel zijn.

Zoals je kunt zien, zijn er actieve dansmeditaties en rustigere meditaties. Voor mensen die minder mobiel zijn, zijn de rustige meditaties prettig, omdat je hiervoor ook niet persé in een bepaalde houding hoeft te zitten. Liggen is echter niet aan te raden, omdat dat de natuurlijke staat is van slapen en het lichaam dan in een soort ‘slaapstand’ komt. Het is geen probleem om in een comfortabele leunsteun te zitten.

Online Zoom-Room

De meditaties worden gegeven één van de online ruimtes van Zoom.  Je bent niet verplicht om het gratis programma te installeren op je device, echter kan het wel voordelen geven.

Zoom is gratis te downloaden op ieder platform.

→ Zoom downloaden voor macOS
→ Zoom downloaden voor iOS
→ Zoom downloaden voor Windows
→ Zoom downloaden voor Android

Van het hoofd naar het hart. 

Tijdens het mediteren ben ik er achter gekomen dat ik mij nog te veel laat beperken door mijn rationele mind, welke het financiële aspect belangrijk vind.

Door mij bewust te worden van het feit dat ik mij meer mag durven overgeven en te vertrouwen in het proces, heb ik besloten om de 21 Day Meditation Challenge open te stellen voor iedereen. Dat wil zeggen dat ik de meditaties op DONATIE basis ga geven. Dit om toch de kosten te kunnen dekken voor het platform waar ik de meditaties (Zoom) in geef!

BedragHeb je nog vragen of opmerkingen ? Stel ze hier en ik neem zo snel mogelijk contact met je op! 

13 + 3 =

GRATIS 31 Relaxende tips

Download GRATIS mijn e-book met 31 Relaxende tips en blijf op de hoogte!

Ik heb met de peace meditatie meegedaan. (red. een Sociale Meditatie)
Ik wist niet wat ik er van kon verwachten. Het werd goed en duidelijk uitgelegd. De omgeving voelde goed en ik was er ook heel snel op mijn gemak.
Annelies wist me ook heel snel buiten mijn comfortzone te laten gaan. Ik kon daar zelfs ook van genieten. Je werd door heerlijke muziek begeleidt om door verschillende emoties te gaan en daarna ook heel dicht bij je essentie te komen. En je zeker door je kwetsbaarheid ook je kracht en vrijheid te voelen. Een hele mooie en liefdevolle ervaring. Ik ga zeker meer meditaties bij haar doen! –
Paula

Wie bij meditaties nog altijd denkt aan stilzitten bij een kaarsje, wat voor de Westerse mens praktisch onmogelijk is, doet er goed aan om eens naar actieve meditaties te kijken. Daarmee kom je via je lijf tot nieuwe inzichten die je helpen met de problemen waar je op dat moment mee zit. Bij Annelies ga je nog een stapje verder dan de normale actieve meditatie; het gaat hier namelijk om sociale meditaties. Niet alleen, maar samen rond een thema. Daardoor verbeter je niet alleen jezelf, maar ook de wereld
Rutger