Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Monday Morning Moving Meditation Mix

juli 22 @ 10:00 - 12:00

Tijdens de week waarin “de dag buiten de tijd valt” hebben Wim en Yvette van Centrum WY voor bewustzijn (www.wycentrumvoorbewustzijn) hun verplaatsbare ontmoetingsplek voor de 2e keer opgezet op het kampeerterrein van Stayokay Dordrecht aan de Baanhoekweg in Dordrecht.

Zelf geef ik hier ook 2 workshops, waaronder een Moving Meditation Mix. Voor het hele programma van WY in de tent verwijs ik je graag naar de volgende link: https://www.facebook.com/events/780933555634231/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MOVING MEDITATIONS

Veel meditatietechnieken vereisen dat je je lichaam niet beweegt en mentaal stil bent. Maar voor velen van ons, die in een hectische Westerse maatschappij leven en dagelijks volle agenda’s hebben, is dat vaak heel lastig. Er is dagelijks veel stress, en de bewegingen van ons lichaam plotseling stoppen en hardnekkige denkpatronen loslaten is voor veel mensen bijna ondoenlijk.

De Moving meditaties zijn erop gericht dat via kleine en/of grotere bewegingen het lichaam opgebouwde spanning loslaat en vanuit daar de MIND langzaam STILLER wordt. Overigens hoeft het niet per sé stil te worden in je hoofd. Ervaring leert dat er ook bijzondere creativiteit en inzichten kunnen komen in deze stilte momenten.

Iemand schreef over de Moving Meditations:

“Wie bij meditaties nog altijd denkt aan stilzitten bij een kaarsje, wat voor de Westerse mens praktisch onmogelijk is, doet er goed aan om eens naar actieve meditaties te kijken. Daarmee kom je via je lijf tot nieuwe inzichten die je helpen met de problemen waar je op dat moment mee zit. Bij Annelies ga je nog een stapje verder dan de normale actieve meditatie; het gaat hier namelijk om sociale meditaties. Niet alleen, maar samen rond een thema. Daardoor verbeter je niet alleen jezelf, maar ook de wereld.” – Rutger

Kom ontdekken dat mediteren niet altijd op een kussentje hoeft tijdens deze UNIEKE Moving Meditation Mix op deze Maandag Morgen van 10.00-12.30u Deelname op DONATIE basis (normale prijs €15)

Gegevens

Datum:
juli 22
Tijd:
10:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
, ,
Website:
https://forms.gle/vbxioBLHLjfEerD37

Organisatoren

I Feel Good
Centrum WY

Locatie

Stay Okay Dordrecht
Baanhoekweg 25
Dordrecht, 3313 LA Nederland
+ Google Maps