Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Moving Meditation Mix

juni 29 @ 10:00 - 11:30

Veel meditatietechnieken vereisen dat je je lichaam niet beweegt en mentaal stil bent. Maar voor velen van ons, die in een hectische Westerse maatschappij leven en dagelijks volle agenda’s hebben, is dat vaak heel lastig. Er is dagelijks veel stress, en de bewegingen van ons lichaam plotseling stoppen en hardnekkige denkpatronen loslaten is voor veel mensen bijna ondoenlijk.

De Moving meditaties zijn erop gericht dat via kleine en/of grotere bewegingen het lichaam opgebouwde spanning loslaat en vanuit daar de MIND langzaam STILLER wordt. Overigens hoeft het niet per sé stil te worden in je hoofd. Ervaring leert dat er ook bijzondere creativiteit en inzichten kunnen komen in deze stilte momenten.

Gebruik om naar de Zoom-Room te komen de volgende link:

https://us02web.zoom.us/j/82768098264
Meeting ID: 827 6809 8264
Password: meditatie

Iemand schreef over de Moving Meditations:

“Wie bij meditaties nog altijd denkt aan stilzitten bij een kaarsje, wat voor de Westerse mens praktisch onmogelijk is, doet er goed aan om eens naar actieve meditaties te kijken. Daarmee kom je via je lijf tot nieuwe inzichten die je helpen met de problemen waar je op dat moment mee zit. Bij Annelies ga je nog een stapje verder dan de normale actieve meditatie; het gaat hier namelijk om sociale meditaties. Niet alleen, maar samen rond een thema. Daardoor verbeter je niet alleen jezelf, maar ook de wereld.” – Rutger

Gegevens

Datum:
juni 29
Tijd:
10:00 - 11:30
Evenement Categorieën:
,

Locatie

online