Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Op adem komen in de tent (WY in de tent)

juli 24 @ 10:30 - 13:00

Hoe je ademt, zo leef je. Er wordt gezegd dat je adempatroon veel verteld hoe je in het leven staat. Dit wordt al vaak gecreëerd in je vroege levensjaren. Door overtuigingen die je van je opvoeders hebt meegekregen of door gebeurtenissen die je hebben meegemaakt wordt je adempatroon een automatisme.

MAAR IS DAT WERKELIJK WIE JE WIL ZIJN? Hoe zou het zijn om volledig vrij en open in het leven te kunnen staan? Door de overtuigingen die je bent gaan geloven zal het niet lukken om deze verandering met je mind te bewerkstelligen, omdat er allerlei overlevingsstrategieën zijn om je hiervan te weerhouden.

HET ANTWOORD VIND JE IN JE ADEMHALING.Door je ademhaling in te zetten wordt de mind uitgeschakeld en herinnert het lichaam zijn oorspronkelijke staan van ZIJN. Hierbij kan het zijn dat emoties vrijkomen. Emoties hebben van nature een opwaartse beweging: ik voel de vreugde in me opkomen, er kwam verdriet naar boven, er kwam angst omhoog. De natuurlijke beweging van een emotie is om hem diep in te ademen, te doorleven, te verwerken en met ontspannen uitademing weer omhoog en naar buiten te brengen.HET LICHAAM LIEGT NOOIT. Gun jezelf een moment om op adem te komen.

AANMELDEN noodzakelijk. MAX 8 mensen. MELD JE OP TIJD AAN!

Deelname is op donatiebasis, maar meld je wel aan via volgend inschrijfformulier: https://forms.gle/jMoamXFmHuNQ7FEa6

Gegevens

Datum:
juli 24
Tijd:
10:30 - 13:00
Evenement Categorie:

Locatie

Stay Okay Dordrecht
Baanhoekweg 25
Dordrecht, 3313 LA Nederland
+ Google Maps