Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Op adem komen in de tent

juli 21 @ 19:30 - 22:00

Tijdens de week waarin “de dag buiten de tijd valt” hebben Wim en Yvette van Centrum WY voor bewustzijn (www.wycentrumvoorbewustzijn) hun verplaatsbare ontmoetingsplek voor de 2e keer opgezet op het kampeerterrein van Stayokay Dordrecht aan de Baanhoekweg in Dordrecht.

Zelf geef ik hier ook 2 workshops, waaronder een ademcirkel. Voor het hele programma van WY in de tent verwijs ik je graag naar de volgende link: https://www.facebook.com/events/780933555634231/

Als je ‘s avonds niet naar huis wilt gaan, kun je ook je tentje meenemen en voor € 7 per nacht blijven overnachten op het terrein. Het is raadzaam om daarvoor even contact op te nemen met de camping zelf: https://www.vvvdordrecht.nl/nl/overnachten/logies/campings/dordrecht/camping-stayokay-dordrecht/detail=1089_000030_000000_112260?fbclid=IwAR0Ru4T5Ty8QxuAs7b7fHAHFrXOcIEuWYWDhz5hZIYdjVTedRRLVOdqMg6M

Overigens zou ik dat heel erg leuk vinden, want dan kun je de volgende ochtend ook meedoen met de Monday Morning Moving Meditation Mix! Daarnaast zijn er de rest van de week ook nog diverse leuke activiteiten te doen in de tent! Kijk daarvoor even op het hele programma in de link hierboven!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hoe je ademt, zo leef je. Er wordt gezegd dat je adempatroon veel verteld hoe je in het leven staat. Dit wordt al vaak gecreëerd in je vroege levensjaren. Door overtuigingen die je van je opvoeders hebt meegekregen of door gebeurtenissen die je hebben meegemaakt wordt je adempatroon een automatisme. MAAR IS DAT WERKELIJK WIE JE WIL ZIJN? Hoe zou het zijn om volledig vrij en open in het leven te kunnen staan? Door de overtuigingen die je bent gaan geloven zal het niet lukken om deze verandering met je mind te bewerkstelligen, omdat er allerlei overlevingsstrategieën zijn om je hiervan te weerhouden. HET ANTWOORD VIND JE IN JE ADEMHALING.

Door je ademhaling in te zetten wordt de mind uitgeschakeld en herinnert het lichaam zijn oorspronkelijke staan van ZIJN. Hierbij kan het zijn dat emoties vrijkomen. Emoties hebben van nature een opwaartse beweging: ik voel de vreugde in me opkomen, er kwam verdriet naar boven, er kwam angst omhoog. De natuurlijke beweging van een emotie is om hem diep in te ademen, te doorleven, te verwerken en met ontspannen uitademing weer omhoog en naar buiten te brengen.

HET LICHAAM LIEGT NOOIT. Gun jezelf een moment om op adem te komen.

AANMELDEN noodzakelijk. MAX 8 mensen. MELD JE OP TIJD AAN! Deelname: € 15 pp (neem zelf een dekentje en kussentje mee)

Gegevens

Datum:
juli 21
Tijd:
19:30 - 22:00
Evenement Categorie:
Website:
https://forms.gle/GWLnccsnNshkxajb7

Organisator

I Feel Good
Telefoon:
06-24793987

Locatie

Stay Okay Dordrecht
Baanhoekweg 25
Dordrecht, 3313 LA Nederland
+ Google Maps