Massage

Wist je dat de huid het grootste orgaan is van je lichaam? Dit orgaan kan onder andere huidhonger gaan vertonen. Een symptoom wat op den duur gekenmerkt wordt door psychische en lichamelijke ongemakken. (Onder)rugklachten, schouders die ongemerkt hoger staan dan de bedoeling is (adem maar eens in en laat die schouders maar eens zakken op de uitademing), hoofdpijn, prikkelbaarheid en een verhoogde waakzaamheid kunnen symptomen zijn van deze huidhonger.

Door gebruik te maken van diverse massagetechnieken uit de Rebalancing, dynamische massage, triggerpoint- en craniosacraaltherapie kun je ont-doen van overtollige ballast (op je schouders) en zul je weer lekkerder in je vel gaan zitten (letterlijk en figuurlijk)

 

Massage-sessies (los)

Vaak ren je al door naar de volgende vergadering, zoek je ondertussen de notulen op en neemt de telefoon op. Je bent altijd voor anderen bezig, en je vergeet daarbij jezelf. Langzaam ben je het contact met je lichaam wat schreeuwt van de honger bijna verloren. Maar hoe zou het zijn als je:
….  even helemaal niets hoeft, behalve ontspannen. De ontspannende muziek in combinatie met afwisselend zachte en stevige aanrakingen, maken dat je niet alleen je lichaam, maar ook je mind ontspant.

Investering losse sessie: 90 minuten en € 65

  

NIEUW: 4 handen massage

1 tafel, twee masseurs, vier handen. Wat krijg je als je dat met elkaar combineert? Een super ontspannende vier handen massage. Samen met collega-masseur Ellen Vogelezang van Massagesalon Ontstrezzz kunnen we jou een unieke ervaring te geven waarin loslaten het uitgangspunt is. Loslaten van spanningen, ervaringen en emoties.

Onze handen gaan voornamelijk synchroon over je lichaam, maar soms ook niet. Op deze manier kun je niet anders dan jezelf over te geven aan de ontspanning van onze liefdevolle aandacht. Een massage waarbij je heerlijk weg mag dromen waardoor je in een uurtje compleet de tijd kwijt bent.

Deze speciale vierhanden-massage wordt voorlopig alleen op de woensdagen in Dordrecht gegeven. Mocht deze dag echt niet uitkomen, neem dan even contact met ons op!

Investering:  € 100 voor 60 minuten. 

Afspraak maken 

4 + 12 =

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

GRATIS 31 Relaxende tips

Download GRATIS mijn e-book met 31 Relaxende tips en blijf op de hoogte!

Vanmorgen een heerlijke massage ontvangen! Annelies is erg liefdevol, raakt aan met aandacht en zorg zodat je heerlijk even helemaal weg kan zakken in niets moeten. Ze is een meester in het bieden van ontspanning. Heerlijk!! 

Carry

Vandaag een intuïtieve massage gekregen van Annelies. 
Het heeft me veel goed gedaan, ik ben weer een beetje bij mijzelf gekomen. 
Zij voelt aan wat ik nodig heb en geeft mij dat zonder dat het haar energie lijkt te kosten

Tine