Massage

Een auto moet je regelmatig na laten kijken, om te kijken of er onder de motorkap alles nog functioneert. Aan de buitenkant kan alles er goed uit zien, maar als er roestige plekjes zijn op de plaatsen waar jij het niet ziet, kunnen deze op den duur voor problemen zorgen.

Je lichaam kun je vergelijken met een auto. Door de huidige stress-maatschappij is het van belang om je lichaam ook een regelmatig onderhoud te geven. Een auto geeft je van te voren nog een waarschuwing-signaal in de vorm van lampjes die op het dashboard gaan knipperen. Helaas heeft het lichaam deze visuele alarmsignalen niet, maar geeft op een andere manier aan dat er problemen zijn. Zo kun je last krijgen van gespannen spieren, krijg je een korter lontje, slaap je slechter en kun je in de gevarenzone voor een burnout belanden.

Als je deze signalen nog steeds zal blijven negeren, kan het zijn dat je lichaam psychosomatische klachten gaat ontwikkelen om je ervoor te behoeden dat je op een dag letterlijk kan uitvallen. Wat gebeurt er met een niet goed onderhouden auto waar je mee blijft rijden?

Gemiddeld gaan we wel elke 6 weken naar de kapper om ervoor te zorgen dat de buitenkant (de carrosserie) er goed uitziet. Door elke maand een massage te plannen voor jezelf zul je merken dat je lichaam je dankbaar is.

En wil je ervoor zorgen dat je ook aandacht geeft aan het meer ingenieuze en onbewuste systeem waardoor je lichaam kan blijven draaien, boek dan eens een ademsessie. “de adem is de motor” Klik hier voor meer informatie. 

Als jij goed voor jezelf zorgt, zorg ik een uurtje voor jou!

Stoelmassage

Mocht je geen tijd of zin hebben in een tafelmassage dan kan een stoelmassage een oplossing zijn. De massage wordt over de kleding heen gegeven waarbij men op een speciaal ontwikkelde stoel zit. Door de korte behandelduur (ca. 20 minuten) is deze massagevorm geschikt voor mensen die moeite hebben met aanraking. Eventueel kan deze massage ook op locatie worden aangeboden. Vraag naar de voorwaarden.

Investering: € 17.50 voor 30 minuten

Massage

I Feel Good - WellnessmassageWil je echt eens even helemaal me-time? Je staat al zo vaak klaar voor anderen. Boek dan wat massage-momenten voor jezelf.  Alle technieken die ik de afgelopen jaren tijdens diverse massagecursussen en workshops heb opgedaan kan ik gebruiken in deze intuitieve massage. Je hoeft even helemaal niets, behalve ontspannen. De ontspannende muziek in combinatie met afwisselend zachte en stevige aanrakingen, maken dat je niet alleen je lichaam, maar ook je mind ontspant.

Investering: losse sessies € 60 voor 90 minuten
5 Massage-momenten van 90 minuten voor €275 (betaling in termijnen is mogelijk)

NIEUW: 4 handen massage

1 tafel, twee masseurs, vier handen. Wat krijg je als je dat met elkaar combineert? Een super ontspannende vier handen massage. Ellen Vogelezang van Massagesalon Ontstrezzz en Annelies van Eijsden van I Feel Good hebben de handen ineen geslagen om jouw een unieke ervaring te geven waarin loslaten het uitgangspunt is. Loslaten van spanningen, ervaringen en emoties.

Onze handen gaan voornamelijk synchroon over je lichaam, maar soms ook niet. Op deze manier kun je niet anders dan jezelf over te geven aan de ontspanning van onze liefdevolle aandacht. Een massage waarbij je heerlijk weg mag dromen waardoor je in een uurtje compleet de tijd kwijt bent.

Deze speciale vierhanden-massage wordt voorlopig alleen op de woensdagen in Dordrecht gegeven. Mocht deze dag echt niet uitkomen, neem dan even contact met ons op!

De investering is € 100 voor 60 minuten.

Boek je voor 30 januari 2019 dan betaal je ter introductie slechts € 85!

Ervaringen

Vanmorgen een heerlijke massage ontvangen! Annelies is erg liefdevol, raakt aan met aandacht en zorg zodat je heerlijk even helemaal weg kan zakken in niets moeten. Ze is een meester in het bieden van ontspanning. Heerlijk!! – Carry


Vandaag een intuïtieve massage gekregen van Annelies. 
Het heeft me veel goed gedaan, ik ben weer een beetje bij mijzelf gekomen. 
Zij voelt aan wat ik nodig heb en geeft mij dat zonder dat het haar energie lijkt te kosten – Tine

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.

GRATIS 31 Relaxende tips

Download GRATIS mijn e-book met 31 Relaxende tips en blijf op de hoogte!