Online Moving Meditation

Een rustpunt zonder te hoeven stilzitten 

Momenteel leven we al bijna een jaar met een wereldwijde pandemie. Hierdoor zijn we genoodzaakt om veel thuis te werken, en krijgen we minder (reis)bewegingen. Sportscholen zijn gesloten en de angst en spanningen hopen zich op, doordat mensen zich niet kunnen en durven uitten. 

Angst, spanning en depressieve gevoelens liggen op de loer, doordat veel mogelijkheden om elkaar te ontmoeten weggevallen zijn. Ademwerk is een fantastische manier om deze angsten en spanningen te kunnen releasen, echter is dit door de verscherpte maatregelen niet mogelijk om te kunnen begeleiden, zelfs niet online. Ik wil je graag fysiek kunnen ondersteunen in dit proces.

Maar hoe kan ik dan met mijn angsten en spanningen om gaan? 

Meditatie is zeer geschikte manier om met elkaar te connecten en in je eigen ruimte te kunnen blijven. Corona-proof dus. Doordat deze meditaties in een beveiligde Zoom-ruimte plaatsvinden, kunnen we eenzelfde energetisch veld neerzetten zonder dat we fysiek samen zijn. 

Online Moving Meditation

Moving Meditations

Moving Meditations zijn meditaties met een actief karakter, waardoor je alle spanningen kan releasen. Dit kan door dansen, schudden, zingen, bewegen, ademen. Op deze manier kun je makkelijker de stilte ervaren. Overigens hoeft het niet persé stil te zijn in je hoofd. Soms kan het ook zijn dat je in deze intergratiefase interessante inzichten krijgt, waar je anders niet op zou komen. 

Deze Meditaties geef ik elke maandagochtend van 10.00-11.30u, zodat je lekker fris en actief de week kunt beginnen. In de agenda kun je zien welke meditatie er op het programma staat. 

Er zijn verschillende vormen van Moving Meditations, waar je meer over kunt lezen als je op de volgende button klikt. 

Ochtendmeditatie met Zoom

Ochtendmeditaties

Ben je iemand die van rustigere meditaties houdt of kun je door fysieke redenen niet meedoen met de Moving Meditations? Dan zijn wellicht de ochtendmeditaties iets voor jou! Deze meditaties kun je ook prima vanuit je bed doen en bestaan vaak uit een Nederlandse of Engelstalige geleide meditatie. 

Deze Meditaties geef ik elke donderdagochtend van 09.00-09.30u, en zijn een mooi begin van je dag of wellicht al een begin van het weekend. In de agenda kun je zien welke meditatie er op het programma staat.  

Donaties welkom

Normaal gesproken vraag ik voor de meditaties een deelname-bedrag van €10, maar omdat we met zijn allen in een lastige tijd zitten en ik van mening ben dat iedereen moet kunnen meedoen, kun je ook een donatie doen, waarbij je zelf het bedrag bepaald. Dit kun je doen via onderstaand formulier.

BedragGRATIS 31 Relaxende tips

Download GRATIS mijn e-book met 31 Relaxende tips en blijf op de hoogte!

Ik heb met de peace meditatie meegedaan. (red. een Sociale Meditatie)
Ik wist niet wat ik er van kon verwachten. Het werd goed en duidelijk uitgelegd. De omgeving voelde goed en ik was er ook heel snel op mijn gemak.
Annelies wist me ook heel snel buiten mijn comfortzone te laten gaan. Ik kon daar zelfs ook van genieten. Je werd door heerlijke muziek begeleidt om door verschillende emoties te gaan en daarna ook heel dicht bij je essentie te komen. En je zeker door je kwetsbaarheid ook je kracht en vrijheid te voelen. Een hele mooie en liefdevolle ervaring. Ik ga zeker meer meditaties bij haar doen! –
Paula

Wie bij meditaties nog altijd denkt aan stilzitten bij een kaarsje, wat voor de Westerse mens praktisch onmogelijk is, doet er goed aan om eens naar actieve meditaties te kijken. Daarmee kom je via je lijf tot nieuwe inzichten die je helpen met de problemen waar je op dat moment mee zit. Bij Annelies ga je nog een stapje verder dan de normale actieve meditatie; het gaat hier namelijk om sociale meditaties. Niet alleen, maar samen rond een thema. Daardoor verbeter je niet alleen jezelf, maar ook de wereld
Rutger