Trajecten – Bloeien en Groeien

Groei – Traject / Individueel 

Soms kan het zijn dat je in je leven tegen dingen aanloopt. Op het moment dat je bijvoorbeeld tegenslag in je leven ervaart, grote of kleine trauma’s oploopt. Naast dat je mentaal hier last van kan krijgen, gebeurt er op lichamelijk gebied ook vaak het één en ander. Vaak hebben we dat niet door, maar we krijgen het pas in de gaten op het moment dat je lichaam letterlijk klachten gaat geven.

Met het indivuduele GROEI-traject kunnen we hier aan werken en kun je daadwerkelijke stappen maken om te Groeien.

GROEI staat voor:

  •  Gerichtheid
  •  Resultaat
  •  Onderzoeken
  •  Eigenheid
  •  Intuitief

Dit doen we door middel van (lichaamsgerichte) coachingsinterventies, ademwerk, haptonomie en meditaties in te zetten. Ik werk met o.a The Work van Byron Katie, Focussen van Eugene Gendling, Logische Niveau’s van Bateson en Dilts, De Kracht van Ademen.

Samen stellen we een individueel SMART-plan op met het Doel waar jij naar toe wil GROEIEN, waarbij je 1 x per 2 weken real life ondersteuning van mij krijgt, en daarnaast eventuele huiswerkopdrachten mee krijgt.

De investering voor dit op maat gemaakte traject is € 349 

Aanmelden GROEI-Traject

12 + 3 =

BLOEI-Traject / Groepen

Alles wat leeft bloeit, maar daar is wel een goede voedingsbodem voor nodig. Soms kan het zijn dat je (tijdelijk) wat meer nodig hebt. Denk aan het extra zakje met bloemvoer wat je in de vaas met bloemen strooit. Deze training kun je zien als dat extra zakje.

BLOEI staat voor:

• Bewustwording
• Lichaam
• Ontdekken
• Energie
• Inzicht

In 5 bijeenkomsten ga je in een kleine groep (minimaal 4, maximaal 8 deelnemers) op ontdekkingstocht door je lichaam, waarbij je je bewuster kan worden waar deze energie mogelijk stagneert, en krijg je inzichten om nog meer te kunnen bloeien.

Zachte lichaamsgerichte meditaties, lichaamswerk-oefeningen en ademwerk zijn de voornaamste werkvormen waarmee gewerkt wordt. Deze kunnen zowel alleen of in tweetallen uitgevoerd worden.

Bij voldoende belangstelling (minimaal 4 deelnemers) zal dit BLOEI-traject in het voorjaar van 2020 van start gaan en gegeven worden in Centrum DJOJ  in Rotterdam.

Ben je geïnteresseerd geraakt na deze tekst ? Laat het mij weten!

7 + 1 =

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.

GRATIS 31 Relaxende tips

Download GRATIS mijn e-book met 31 Relaxende tips en blijf op de hoogte!

Misschien komt jouw ervaring hier wel te staan van het Bloei of Groei-traject. Je bent in ieder geval van harte welkom. Uiteraard ook voor de andere activiteiten die ik aanbied.