Iedereen gaat of is al op vakantie (geweest). Zelf ga ik deze zomer als co-creator aan de slag op het Open UP festival in Baarlo. Een vijfdaags festival wat wordt gevierd op een prachtig Limburgs landgoed aan de Maas midden in de natuur. Op deze bijzondere plek kun je workshops van hoge kwaliteit bezoeken zoals bijvoorbeeld; diverse dansvormen, zang, opstellingenwerk, meditatie, yoga, theater, tantra, rituelen, massage en meer.
Iedere avond zijn er spetterende muziekoptredens van dj’s en live muzikanten uit binnen-en buitenland. Een professioneel wellness team staat voor je klaar om je te verzorgen met massages, Nei therapie, acupunctuur, healing en andere vormen van lichaamswerk.

Mocht je nog mee willen gaan (er zijn nog kaarten!), dan kun je op de volgende pagina alle informatie vinden: Open UP Festival 2018: Playful Ambundance

Vanwege mijn deelname aan het festival ben ik in de periode van 1 juli tot en met 31 juli slecht bereikbaar. Vanaf 1 augustus sta ik weer voor je klaar voor massages, ademsessies en Moving Meditations.

Fijne vakantie, en misschien wel tot Open UP!